У Врњачкој Бањи, на педесетак метара од хотела “Језеро” налазе се новоизграђене виле Теодора и Катарина, наших руку дело. Ова два објекта се архитектонски потпуно уклапају у амбијент и за њих кажу да су међу најлепшим у овом познатом туристичком месту. Теодора и Катарина имају по 20 луксузних апартмана, површине од 40 до 50m2.

 

 

Виртуални приказ екстеријера, два неусељена и једног усељеног апартмана

 

 

Ови модерни апартмани су изграђени и опремљени по највишим стандардима. Сваки апартман поседује кухињу, купатило, терасу, (бочни станови имају по 2 терасе), централно грејање и интерфон. Грејање је независно тако да се температура у апартману може подешавати према потреби. До апартмана води модерно дизајнирано степениште и централни ходник. Собе су простране, светле и изузетно функционалне. Опремљене су храстовим паркетом и све имају терасу. Кухиње су потпуно опремљене а постоји и могућност измена према жељи купца. Купатила су модерна и опремљена свим санитарним уређајима.

 

 

 

 

Виле Теодора и Катарина изгледају врло атрактивно, а као посебну погодност желимо да истакнемо близину хотела Језеро и чувених извора лековите воде Слатина, Снежник и Језеро. Луксузни модерни апартмани и окружење идеално за живот и одмор, то су бисери Врњачке Бање, виле Теодора и Катарина.

 

 

 

 

За додатне информације позовите 063/209922, 063/209911 i 060/2060262 или нам пишите